duminică, 8 ianuarie 2012

Synthétique / Dramatique / Sympathique

Trag aer adanc in piept, îmi umflu obrajii si suflu incet; Masa de lucru e plină de praf, sterg cu palma si gasesc scris... Nostalgie. Acum mă simt detașat, ma simt liber si independent. Ma simt dinamic...sau cursiv. Zambesc si as vrea sa expediez inspre trecut cateva din zambetele de azi. Sa ma vad zambind in viitor, sa stiu ca va fii bine, sa fiu mai voinic. Sterg cu o cârpa moale si gasesc "Ai curaj sa ai curaj".
Zambesc cand ma gandesc ca fiecare zi e ziua mea, iar ziua mea tine o săptămâna. Oftez și dau din cap dezaprobator în fata proștilor. Ma întreb, eu cât sunt de prost și cât sunt deștept. Am talentul de a le da de gard cu stil asa ca ii iert pe prosti. Ii scuz chiar dacă ei nu iartă și se amuza și rad. Zâmbesc pentru ca nu ma mai doare. Cad și ma lovesc, ma iert dacă promit ca învăț din greșeli și nu se mai repeta.
Leg strâns șireturile bocancilor și știu ca încet-încet pot urca orice munte.
Emit unde cu frecvente ce rezonează cu Filmul unei mâini de oameni. O mana de prieteni. Comoara mea. Un cufăr plin de râsete, aventuri și curcubee. Zâmbesc pentru ca sunt unul dintre cei mai bogați oameni.
Vorba lunga, sărăcia omului, asa ca îmi fac o vraja cu ceata mov în spatele căreia ma fac pisică neagră. Ma întind lenios, sar pe fereastra și ma furișez prin noapte. Noapte Buna

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere