marți, 18 ianuarie 2011


As vrea sa trag o liniuta neagra si sa ma joc altadata. Cand sunt mai jovial, momentan aranjam orele zilei, le numam, grav, plictisit. Privesc cu lene la farfuria cu mancare, mai aman umpic urmatoarea inghititura. Ma duc sa miaun poate o sa primesc umpic de lapte...Miau Miau. Ahh lapte, probabil o sa fac depuneri de colesterol pe vene, nu-i nici o problema cerem din cel degresat. Sar sus pe pervaz. Oftez, ma ghemuiesc, imi intorc coada pe dupa labute, inchid ochii intimp ce casc, apoi privesc umpic pe geam. Cam prea multa liniste, sa pornesc radioul, cu coada. Am chef de ceva interbelic, ceva vinil vechi zgariat. Miau-Miau. Nu-mi pune nimeni un vinil. Off...
Scartaie ceva. Nu stiu, nu ma intereseaza, nu ma uit. Sunt prea atent la norul acela. E soare, dar e frig, e amuzant, dar parca nu imi vine sa rad, e de fugit, dar mi-e lene sa ma misc.
Astept ceva care sa ma faca sa torc.

Un comentariu:

  1. man imi place foarte mult cum scrii, tu nu esti normal cat de mult imi place. esti unu`dintre oamenii aia care mereu ma surprind. pe langa asta, sper sa stii ce ai cu tine.

    RăspundețiȘtergere